Siste artikler i prisguide

7 tips til Black Friday-salget

Slik gjør du de beste kjøpene på den store handledagen.

De 10 beste bærbare PC-ene for studenter i 2017

Skal du kjøpe en ny bærbar PC til studiene? Her finner du riktig student-PC og skole-PC tilpasset ditt bruk. Se beste macbook, chromebook og windows-laptop her.

Guide: Joggesko og løpesko - slik velger du riktig

Kjøpe joggesko? Tenk på pris når du skal handle! Billige joggesko kan fungere mer enn godt nok. Vi gir deg rådene - enten du ser etter enkle treningssko, raske løpesko, stabile terrengsko, eller er nysgjerrig på barfotsko.

Guide: Kjøp riktig fotballsko

Skal du kjøpe fotballsko? Da gjør du lurt i å tenke helse, komfort og prestasjon. Det er mange som kjøper feil fotballsko, vi hjelper deg på vei slik at du ikke blir en av dem.

Guide: Kjøp billige kontaktlinser på nett

Vurderer du kontaktlinser? Har du tidligere fått beskjed om at du ikke kan bruke det? Utvikling de siste år gjør at nesten alle nå kan bruke kontaktlinser. Her er det elementære du behøver å vite.

Green Friday tilbud 2017 - se salget!

Din beste guide til Green Friday. Her finner du alle butikkene som har salg i Norge - og de beste tilbudene i Green Week.

Guide: Malingssprøyte - Vi hjelper deg å velge

Malingssprøyte kan være fristende for å få unna malerarbeidet i en fei. I denne guiden hjelper vi deg å velge riktig malersprøyte.

5 ting du bør vite om før du handler på nett

Vi har samlet våre beste tips til hvordan du kan gjøre et kupp

Kjøpetips: Kjøp grillen som passer til deg

Bør du kjøpe gassgrill eller kullgrill? Kanskje drømmen er å grille pølser over åpen flamme i en bålpanne? Ved kjøp av grill, er tiltenkt bruk det første du bør tenke over

Kjøpetips: Den enkleste veien til bedre lyd

Lydplanker er den suverene løsning for de som er ute etter å forbedre TV-lyden på en enkel og billig måte. Som en fin bonus ser det også unektelig ganske lekkert ut.

Kjøpetips: Få nabolagets mest velstelte plen

Robotgressklipperen sikrer deg en velstelt plen uten anstrengelse. Hvis man da kjøper riktig, vel å merke.

Kjøpetips: Bytt ut gamle varmeovner snarest!

Har du ennå ikke byttet ut den gamle, energikrevende panelovnen, er det på tide å få gjort det. Det er både enkelt og klimamessig gunstig. Dessuten innføres snart nye EU-krav.

Kjøpetips komfyr: Utfordrende å finne den rette

Det kan være en utfordring å finne riktig komfyr når du skal kjøpe en ny. Det finnes få produkttester, og det er lite forbrukerinformasjon tilgjengelig på nett.

Kjøpetips: Dropp kaffemaskin med funksjoner du ikke kommer til å bruke

Hvis du drikker pulverkaffe og er fornøyd med det, så er ikke dette noe for deg. Men hvis du er åpen for nye smaksopplevelser, så kan kaffemaskinen innvie deg i en ny verden.

Siljes 9 tips til nettshoppingen

Nettet bugner over av nyheter og gode kjøp. Det er utrolig enkelt å bestille varer via et bittelite tastetrykk. Forbrukerøkonomen Silje Sandmæl minner deg på å tenke deg aldri så lite om før du gyver løs med nettshoppingen.

Sofashopping i sterk vekst

Ta deg tid til dine kjære i julen og røm unna alt som er av shoppingkaos i butikkene. Velger du å dra på romjulssalg foran Mac’en, er du ikke alene.

Kjøpetips: Mye å spare på energieffektiv vaskemaskin

Det er 70 prosent forskjell i strømbruk på ulike typer vaskemaskiner. I tillegg er det to ting som er vesentlig når du skal kjøpe ny vaskemaskin: 1. Kapasiteten i trommelen. 2. Hvor ofte du vasker klær.

Kjøpetips: Tørketrommel med varmepumpeteknologi er best

Nye tørketromler gjenbruker varmluften som tidligere gjorde vaskerommet om til et dampbad. Derfor bør du kjøpe en moderne trommel som benytter varmepumpeteknologi.

Kjøpetips: Velge kjøleskap og fryser eller kombiskap?

Når du skal skaffe deg ny fryser eller kjøleskap, kan det være lurt å oppdatere seg litt på den nye kjøleteknologien. Da blir det enklere å velge riktig produkt.

Julegavetips 2016: 42 julegaver som løser alle dine problemer

Vi har samlet 42 gode gavetilbud for deg i år. Her er det bare å kikke og klikke hjem enkelt og greit til både familie og kjente. Prisguide.no sammenligner priser på enhver julegave du trenger dette året. Slik er du sikker på at du får gaven der det er billigst.

Kjøpetips: Kjøpe ny TV?

Smart-TV, HDR, OLED og 4K. Her er viktige tips til deg som skal kjøpe ny TV.

Kjøpetips: Slik velger du riktig hodetelefon

Skal du ha et par ørepropper til trening, eller et headset til gaming. Eller kanskje du vil ha trådløse hodetelefoner for å slippe kabelkrøll. Ved å tenke i gjennom hvilke situasjoner du skal bruke hodetelefonene i, blir det lettere å velge riktig.

Varmepumpe: Stor kapasitet gir størst besparelse

Varmepumpen du kjøper vil du ha glede av i mange år. Velg derfor en varmepumpe som gir varme selv på de kaldeste dagene, og som kan kjøle ned sommerstid.

Den perfekte pizzaen!

Glem stekebrettet hvis du vil lage pizza som proffene. Her er guiden til tre ulike pizzastener.