Om CDON

Velkommen til Nordens største underholdningsbutikk på nettet.
Vi tilbyr deg det beste av musikk, film, spill, bøker og hjemmeelektronikk på dine vilkår, det har vi gjort siden starten i 1999. Vårt musikksortiment består av CD-plater og nedlastinger som du kan prøvelytte. Du kan kjøpe eller leie DVD-filmer, eller leie bredbåndsfilm. Når du handler hos CDON.COM ønsker vi å gi deg morsom og spennende opplevelse.

CDON.COM inngår i CDON Group som er en ledende e-handelskoncern med noen av Nordens mest kjente varemerker. CDON Groups aksjer kan kjøpes på Nasdaq OMX Stockholms Mid Cap-liste.

Omtaler av CDON

Totalt 1 av 5

Basert på 48 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Gunnar 11.04.2018 3 uker eller mer
  Leveringen tar langt tid, noen ganger kommer ikke varen fram. Kundeservice har ingen mulighet eller lyst til å hjelpe kunden. Jeg har svært lite tillit til CDON.com
 • Jan 08.04.2018 Ca. 2 uker
  Kjøpte være til over kr 3000. Skulle være fraktfritt. Mottok våren etter 2 uker...Men så får jeg faktura fra UPS på nesten kr 800 i frakt og mva.
  Våren kom fra Sverige..Altså betalt dobbel mva og frakt..Var ingen opplysning om at varen kom fra utland. SÅ STYR UNNA DENNE BEDRIFTEN. Får ingen kontakt med de heller.😈
 • MADS 03.04.2018 5 dager
  Etter at de begynte med "market place" har CDON blitt uoversiktlige, trege, dyre og useriøse. Kundeservice er svært dårlig. Flere av butikkene de samarbeider med er useriøse. Styr unna.
 • Espen 28.03.2018
  Ikke forhåndsbestill herfra hvertfall. Ikke snakk om att de klarer å levere på release
 • Jan Inge Kaas 26.03.2018 3 uker eller mer
  Fikk aldri sendt varen, ble refundert istede.

  TIPS!
  Om du kjøper på CDON, betal via paypal. På den måten kan du enkelt som bruker få refundert beløpet via paypal kontoen om problemer med leveranse eller vare oppstår istede for å vente måneder på at CDON svarer deg.

  Åpne en tvist i paypal, velg transaksjonen og beskriv kort hva det gjelder og om du ønsker hele eller deler av beløpet refundert.
  Om selger ikke svarer innenfor rimelig tid (her snakker vi få dager) taper de automatisk tvisten og pengene er dine. Enklere og bedre blir det ikke.
 • Njål Fisketjøn 25.02.2018 Ca. 2 uker
  Elendig returhåndtering! Returnerte et par hodetelefoner 6. januar og venter ennå på pengene. Påstod at returen ikke var registrert 7 dager etter at pakken var hentet. Så sa de at det ville ta 14 dager før jeg fikk pengene. 4 uker senere var forklaringen at returen har forsvunnet i posthåndteringen og at jeg vil få pengene etter "noen bankdager".

  Styr unna!
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord