Om Dustin home

Dustin home er en leverandøruavhengig bedrift som bare innretter sin virksomhet til privatpersoner og for det digitaliserte hjemmet.
Dustin home inngår i Dustinkonsernet som i 2008 omsatte for SEK 3,8 milliarder, og har 25 års erfaring i IT-bransjen. Dette innebærer innarbeidet leverandørkontrakter, en velfungerende organisasjon og markedets største lagerførte produktutvalg.

www.dustinhome.no har som mål at vi skal være førstevalget når det gjelder kjøp av hjemmeelektronikk på Internett. Dette oppnår vi med rask, nøyaktig og pålitelig logistikk, konkurransedyktige priser, en velfungerende netthandel og kunnskapsrike, kreative medarbeidere.

Som privatkunde hos Dustin home kommer det til å være enkelt og trygt å foreta kjøp på Internett, og takket være et velfungerende lager kan produktene leveres til kunden uten mellomledd med Posten over hele landet.

Omtaler av Dustin home

Totalt 3.5 av 5

Basert på 10 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Einar Thorn Akre 23.01.2018 5 dager
  Jaja, ser at Dustin sliter særdeles med omtaler i forbindelse med manglende og treg oppfølging rundt reklamasjoner osv.
  Jeg for min del gir Dustin full pott med tanke på 4stk høyttalere som lå ute til en hinsides lav pris. Mistenker vel egentlig feilprising. Men nok om pris, her ble det i tillegg levert raskere enn ventet.
  Så får håpe jeg slipper noe reklamasjon eller lignende, for da ville det kanskje ikke blitt full pott med vurdering fra min side heller.... så hittil storfornøyd.
 • Trond Kleiven 04.01.2018 2 dager
  De har verdens mest irriterende nettsider – må velge bedrift eller privatperson HVER GANG – men når det er sagt, har de greie priser og utrolig rask levering. Bare et par dager, i Norge,- det er nesten uhørt.
 • Terje 25.12.2017 2 dager
  Bestilte en pakke med 2 Logitech Circle 2 kameraer. Så med engang at det ene var åpnet, manglet plastbeskyttelsen i fronten på kameraet og det var ripet. (Heldigvis ikke på selve linsen) vedkommende som hadde det før hadde lagt inn ny firmware og antakelig da ikke fått det til å fungere. Jeg måtte fabrikkinnstille det for å få det til å virke.

  De sender tydeligvis ut uten å sjekke varer de har fått i retur.
  Tar ikke sjansen på å kjøpe mer derfra.
 • Martin 05.12.2017 2 dager
  Sendte varene jeg hadde bestilt svært raskt. Veldig fornøyd
 • Wiktor S 03.09.2017
  Jeg kjøpte Asus PC hos Dustin for en stund siden. Fikk problemer med av/på knappen og kontaktet Dustin For garanti reparasjon. Dustin henviste meg til sin samarbeidpartner INFO CARE WORKSHOPpå Kongsvinger. Info care har mistet min PC. I over en måned jeg krangler med info care om erstatning. Har skrevet til Dustin rop om hjelp. Fikk ingen svar. Jeg anbefaler å unngå både Dustin og info care. Til syvende og sist jeg anmeldte saken både til Forbrukerrådet og Politiet.
 • Denis 22.05.2017 Ca. 2 uker

  Kjøpte en NAS (Synology) fra Dustin. Når denne plutselig sluttet å fungere (sannsynligvis død PSU) var kundeservice ekstremt trege og lite serviceinnstilte.


  Kommer ikke til å handle hos Dustin igjen, og anbefaler andre å styre unna for produkter man kan få behov for service på.

Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord