Om Dustin home

Dustin home er en leverandøruavhengig bedrift som bare innretter sin virksomhet til privatpersoner og for det digitaliserte hjemmet.
Dustin home inngår i Dustinkonsernet som i 2008 omsatte for SEK 3,8 milliarder, og har 25 års erfaring i IT-bransjen. Dette innebærer innarbeidet leverandørkontrakter, en velfungerende organisasjon og markedets største lagerførte produktutvalg.

www.dustinhome.no har som mål at vi skal være førstevalget når det gjelder kjøp av hjemmeelektronikk på Internett. Dette oppnår vi med rask, nøyaktig og pålitelig logistikk, konkurransedyktige priser, en velfungerende netthandel og kunnskapsrike, kreative medarbeidere.

Som privatkunde hos Dustin home kommer det til å være enkelt og trygt å foreta kjøp på Internett, og takket være et velfungerende lager kan produktene leveres til kunden uten mellomledd med Posten over hele landet.

Omtaler av Dustin home

Totalt 2.5 av 5

Basert på 8 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Wiktor S 03.09.2017
  Jeg kjøpte Asus PC hos Dustin for en stund siden. Fikk problemer med av/på knappen og kontaktet Dustin For garanti reparasjon. Dustin henviste meg til sin samarbeidpartner INFO CARE WORKSHOPpå Kongsvinger. Info care har mistet min PC. I over en måned jeg krangler med info care om erstatning. Har skrevet til Dustin rop om hjelp. Fikk ingen svar. Jeg anbefaler å unngå både Dustin og info care. Til syvende og sist jeg anmeldte saken både til Forbrukerrådet og Politiet.
 • Denis 22.05.2017 Ca. 2 uker

  Kjøpte en NAS (Synology) fra Dustin. Når denne plutselig sluttet å fungere (sannsynligvis død PSU) var kundeservice ekstremt trege og lite serviceinnstilte.


  Kommer ikke til å handle hos Dustin igjen, og anbefaler andre å styre unna for produkter man kan få behov for service på.

 • Olaf 10.04.2017 Ca. 1 uke

  Kjøpte to PC-skjermar i starten av februar, og merka fort at den eine hadde ~10 døde pikslar omtrent midt på panelet. Forventa at det skulle vere ei smal sak å få returnert den aktuelle skjermen og få tilsendt ein ny – men nei, da. Sendte e-post og oppretta reklamasjonssak på heimesida til Dustin. Etter godt over ÉI veke fekk eg svar, og skulle bli tilsendt returlapp. Det tok faen meg enda ei veke før eg faktisk fekk tilsendt noko som helst.

  ...
 • Jan Tore 20.03.2017 5 dager

  Har kjøpt mye fra Dustin, sårlig i perioden 2010 til 2015. Alltid topp service, men de har noen ganger hatt litt lang responstid. Det som gjør at de scorer topp fra meg nå er måten de håndterte et defekt skjermkort på, kjapt svar og kommunikasjon der jeg kunne velge mellom ett nytt og bedre kort, eller få pengene igjen. Supert! Har en ny handlekurv klar, må jo støtte butikker som gir slik service!

 • Olav 06.03.2017 Ca. 1 uke

  Kjøpte for noen år siden en stereo forsterker, dessverre fikk jeg problemer noen uker senere da den ene kanalen sviktet. Tok kontakt med Dustin og fikk noen dager senere en retur lapp slik at Dustin betalte returfrakt. Fikk en uke senere en ny forsterker. Utmerket service i motsetning til visse andre forhandlere

 • Ingebjørg 04.03.2017 5 dager

  Kjempefornøyd! Bestillte lydplanke som var bestillingsvare, fikk den på under 1 uke, faktisk dagen før estimert levering. Er fornøyd både med lydplanken og Dustin :D

Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord