Om Elkjøp.no

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

- Kjente merker til lave priser
- Rask levering og 30 dagers returrett
- Collect@store, bestill på nett og hent i butikk - ingen ekstra fraktkostnader!

Frakt

Hvilke transportalternativer du kan velge mellom, avhenger av hvilke produkter du ønsker å kjøpe. Vi har en fast fraktkostnad avhengig av type levering, og du betaler alltid bare for en frakt, uansett hvor mange produkter du kjøper
Når du handler hos Elkjøp, benytter vi disse leveringsmetodene:

- Collect@store, bestill på nett - hent i butikk
- Brevforsendelse til din postkasse.
- Postpakke til lokalt postkontor
- Postpakke express til lokalt postkontor
- Postpakke hjem på dør
- Hjemlevering fra ditt nærmeste varehus, eller fra vårt sentrallager

Omtaler av Elkjøp.no

Totalt 2.5 av 5

Basert på 11 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Kevin 13.04.2018 Ca. 1 uke
  Hvis du skal handle hos Elkjøp, gjør det i en av butikkene deres. Aldri kjøp noe online fra dem. Frakten tar lang tid, og deres "Postpakke Prioritert" fraktalternativ betyr bare at de 'kanskje' sender pakken samme dag, ikke at du får pakken raskere. I følge dem skal du med dette alternativet få pakken 3-8 dager tidligere, men det er ikke sant. Handle online hos Komplett istedet. Pakker fra dem tar vanligvis kun 3-4 dager, helt uten ekstra omkostninger.
 • MADS 03.04.2018 4 dager
  Jeg har ingen negative opplevelser med Elkjøp. Trekk for noe sein levering. Kundeservice har jeg vært i kontakt med og det var ok, ansvar lå ikke hos dem men Grundig. Til tross for dette fikk jeg tips fra Elkjøp.
 • Krister Mellum 05.01.2018
  Valgte «prioritert levering». Tre dager senere er varen fortsatt ikke sendt. 100+ på lager.
 • David 09.11.2017
  Kjøpte el-retur der transport var bestilt mellom kl 8-13. kl 16 på transport dag og fortsatt ikke noen sjåfør. Utallige telefoner til Elkjøp og lange telefonkøer. Hver gang sier de, sjåføren kommer til å ringe. Ingen ringer. Kjøper aldri noe fra Elkjøp igen.
 • Daniel 27.10.2017 2 dager
  Rimelig fornøyd med elkjop.no, både over nettet og i butikk. De har klart å snu den litt negative trenden de hadde for rundt 10 år tilbake etter min bok, og det krever honnør for innsatsen på det. Rimelig punktlig, har godt utvalg, og som regel god pris. Anbefalt.
 • Aslaug Marheim 21.10.2017
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord