Om Elkjøp.no

Elkjøp ble dannet i 1962, opprinnelig som et samarbeid mellom 33 frivillige handlere. Da - som nå - ligger mye av suksessen i en sterk bedriftskultur. I dag jobber 2500 medarbeidere i Norge mot et felles mål: Å gi våre kunder god verdi for pengene sine, samt en enkel og hyggelig handel.

- Kjente merker til lave priser
- Rask levering og 30 dagers returrett
- Collect@store, bestill på nett og hent i butikk - ingen ekstra fraktkostnader!

Frakt

Hvilke transportalternativer du kan velge mellom, avhenger av hvilke produkter du ønsker å kjøpe. Vi har en fast fraktkostnad avhengig av type levering, og du betaler alltid bare for en frakt, uansett hvor mange produkter du kjøper
Når du handler hos Elkjøp, benytter vi disse leveringsmetodene:

- Collect@store, bestill på nett - hent i butikk
- Brevforsendelse til din postkasse.
- Postpakke til lokalt postkontor
- Postpakke express til lokalt postkontor
- Postpakke hjem på dør
- Hjemlevering fra ditt nærmeste varehus, eller fra vårt sentrallager

Omtaler av Elkjøp.no

Totalt 2 av 5

Basert på 10 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Krister Mellum 05.01.2018
  Valgte «prioritert levering». Tre dager senere er varen fortsatt ikke sendt. 100+ på lager.
 • David 09.11.2017
  Kjøpte el-retur der transport var bestilt mellom kl 8-13. kl 16 på transport dag og fortsatt ikke noen sjåfør. Utallige telefoner til Elkjøp og lange telefonkøer. Hver gang sier de, sjåføren kommer til å ringe. Ingen ringer. Kjøper aldri noe fra Elkjøp igen.
 • Daniel 27.10.2017 2 dager
  Rimelig fornøyd med elkjop.no, både over nettet og i butikk. De har klart å snu den litt negative trenden de hadde for rundt 10 år tilbake etter min bok, og det krever honnør for innsatsen på det. Rimelig punktlig, har godt utvalg, og som regel god pris. Anbefalt.
 • Aslaug Marheim 21.10.2017
 • Andreas 08.08.2017 Ca. 1 uke
  Selger produkter av tvilsom kvalitet og sensurerer produktanmeldelser som påpeker det.
 • Øystein 21.06.2017 3 uker eller mer

  Bestilte og betalte for kombiskap med levering 31 dager etter bestilling. Skapet kom ikke til avtalt dato. Fikk ingen informasjon om dette, selv om de lover å gi beskjed. Elendig kundeservice i etterkant hvor alle kun sier beklager, men ingen kan finne en løsning. Ble bedt om å klage på mail, men 5 dager er gått uten svar. På chat er det opo mot 1 times ventetid og når man endelig kommer gjennom er det null hjelp å få fra svenskene som svarer. Samme på telefon. Skal aldri handle der igjen.

Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord