Om Komplett.no

Komplett.no er Norges største nettbutikk og ble etablert i 1996. Nettbutikken eies av Komplett Services AS (org. nr: 979642121) som er del av Komplett Group - Nordens største netthandelsaktør med 14 nettbutikker. Komplett Group har 630 medarbeidere og hovedkontor i Sandefjord. Samlet omsetning i 2014 var 5,8 milliarder norske kroner.


Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør, med totalt 15 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2014 en samlet omsetning på 6,7 milliarder norske kroner. Vårt hovedkontor ligger i Sandefjord.

I Norge har Komplett Group nettbutikkene Komplett.no, MPX.no, Blush.no og Bildeler.no, og har i tillegg distributøren Itegra.no. I det svenske markedet har Komplett Group nettbutikkene Komplett.se og Webhallen.se, samt distributøren Norek.se. Komplett.dk ble etablert i 2007, og har hatt en sterk vekst siden oppstart.

Komplett Group skal være det eneste leddet mellom produsenter og kunder. Dette gir en effektiv driftsmodell og bidrar til at Komplett Groups nettbutikker kan operere lønnsomt og tilby konkurransedyktige priser. Komplett Groups nettbutikker selger til sluttkunder, bedrifter, offentlige virksomheter og forhandlere. Ved utgangen av 2014 var 1 750 000 aktive kunder registrert (kunder som har handlet siste 12 måneder).

Omtaler av Komplett.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 32 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Steen 21.06.2018 Ca. 2 uker
 • Ingrid Ellingbø Kaasa 20.06.2018
  Arrogant og elendig kundeservice. Umulig å få rettet feil. Vanskelig å nå gjennom med reklamasjoner. Hold dere langt unna!
 • Øystein B 18.06.2018 5 dager
  Rask levering og god kvalitet!
  anbefaler til alle :)
 • Marthe 29.05.2018 Ca. 1 uke
  Klarer ikke å sende regningene sine til meg og får inkassovarsel med purregebyr. Hvordan skal jeg betale dem når jeg ikke får regning? Skjedd to ganger og uansett hvor mye jeg klager til de påstår de bare de har sendt regning. Ikke behjelpelig i det hele tatt og må fortsatt betale purregebyr. Skal aldri kjøpe noe herfra igjen, dårlig kundeservice.
 • Christopher Mathisen 16.05.2018 3 uker eller mer
  helt ubrukelig kundesevice. varen jeg kjøpte tok kvelden kort tid etter jeg fikk den, di skulle erstatte den så fort som mulig men det er nå gått 7 måneder.. yepp. helt vanvittig.
  jeg har fremdeles ikke fått varen min og for å toppe det nekter komplett å sende meg et tilsvarende låneprodukt noe som jeg har krav på.
  kundebehandlere i chatten på deres nettside bare avslutter chatten når di vill.
  Fraråder å handle i fra komplett, er nokk av andre butikker som selger det samme til tilsvarende eller lavere priser.
 • Stein 16.05.2018 4 dager
  Styr unna komplett.no.

  Rask levering, men ved evt. feil på produktet behandles man ikke som en kunde lenger. Svarer ikke på henvendelser og forsøker å lure seg unna.
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord
Glemt passord Ny bruker