Om Multicom.no

I en liten innlandsbygd - med storslått natur - åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Året var 1997, og ikke mange år senere hadde gründerne i Åmli bygget opp en solid forretning.

Multicom har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte leverandører.

Omtaler av Multicom.no

Totalt 4 av 5

Basert på 78 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Leif Inge 19.09.2017 5 dager
 • Hege 19.09.2017 2 dager
  Rask levering! Veldig fornøyd!
 • Roger Johansen 19.09.2017 2 dager
  Kunne ikke vært bedre service. Kjempe rask levering som avtalt og meget fornøyd med Huawei Mate 9 tlf jeg kjøpte. Tipp topp tommel opp
 • Even 08.09.2017 Ca. 1 uke
  Det første jeg oppdaget var at de har treg levering, de sier de har 2 lagere og må først motta varen fra det ene lageret før de kan sende det til kunden. Det kan med andre ord ta dobbel tid å levere til kunden. Så har jeg 2 ganger fått en annen vare og med annet design enn opgitt enn det jeg bestillte, den ene gangen fikk jeg riktig nok en dyrere vare som jeg kunne beholde og de sendte også...
 • Andreas 24.08.2017 3 dager
  En del tull som vanlig. Til tross for at den ble bestilt med postsending til postkontoret (100m unna) var det plutselig en 8-16 levering på døra innen den kom til den lokale terminalen, og sendt fra det som må være en underleverandør. Satt og lurte på om dette budet da kom til å ringe, men slik gjør visst ikke posten, så pakken var forsøkt levert og så, heldigvis, levert på postkontoret. Blir litt paff når et selskap ikke klarer å bruke fraktmetoden de har oppgitt engang.
  Multicom.no logo
  Multicom kundeservice 04.09.2017
  Hei Andreas. Med tanke på forutsetningene på denne bestillingen ble pakken oppgradert til bedriftspakke dør til dør. Det hender vi gjør dette hvis det er hensiktsmessig. Her er ordren bestilt på torsdag og levert påfølgende mandag. Med... Les hele svaret »
 • Rune Øygarden 22.08.2017 2 dager
  Handlet nettverkskort og et sd-minnekort. Rask levering. Fornøyd med kjøpet.
Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord