Om MyTrendyPhone

MyTrendyPhone.no selger kvalitetstilbehør til mobiltelefoner, iPod-er og andre MP3-spillere, kameraer og videotilbehør, tilbehør til bærbare og PC-er samt Bluetooth-utstyr. Med et produktutvalg på over 100.000 forskjellige varer har vi en sterk posisjon på mobiltelefonmarkedet. MyTrendyPhone selger for øyeblikket sine produkter i følgende land: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Nederland, Spania, Italia, Frankrike, Storbritannia, Østerrike, Polen og USA, med sentralt lager i Danmark.

Vi kan imøtekomme ordrer i små eller store kvantiteter og vi vil vie deg personlig oppmerksomhet til alle tider.

Pakker er ikke tollpliktige lenger
Den 17. Oktober 2016 registrerte vi selskapet i Norge. Derfor betaler vi nå tollavgift for deg. Samtlige priser oppgitt på mytrendyphone.no er i norske kroner og inklusive moms.

Les mer om MyTrendyPhone »

Frakt

Fraktkostnad er 44 kr for bestillinger under 499 kr (brev).
For bestillinger over 499 kr (pakke til butikk) koster frakt 112 kr, hjemlevering koster 131 og 124 kr for bedriftspakke. Pick-up point i Oslo er gratis.

Hvis du bestiller før kl. 16.00 på en arbeidsdag, blir din ordre sendt samme dag. Bestiller du mellom kl. 16.00 på fredag og kl. 9:00 på søndag, vil ordren bli sendt på søndag. Ved siden av hvert produkt på nettsiden vår kan du finne informasjon om lagerstatus og forventet leveringstid.

Omtaler av MyTrendyPhone

Totalt 1 av 5

Basert på 27 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Erlend 21.09.2017 3 uker eller mer
  Dette er fryktelige greier,
  Har en bra sak , som ikke de vil kunne forklare , de har fortsatt min iPhone 7+ Etter måneder .
  Tenker å gå til salgsmål mot denne gjengen . Er det noen som er i samme, båt. Å har brukt mye bortkastet verdifull tid. På noe som skal være så enkelt?
  Så si ifra her så fort som mulig .

  (Ingen påstand: men Føler du at kortinformasjon din er i trygge hender ?)
 • wenche 14.09.2017
  STYR UNNA!
  Knuste skjermen på mobil min tidlig i sommer. Virket perfekt med knust skjerm i 2 mnd før jeg leverte den inn til MTP i Bogstadveien for reparasjon - kjørte (54 mil) til Oslo for å slippe og være uten tlf i 2 uker.
  Får mobilen tilbake, men den virker ikke som den skal. Kan verken ringe ut eller få inngående samtaler.
  Tar kontakt med MTP (noe som virkelig er en prøvelse! På...
 • Magne 08.09.2017 Samme dag
  Samme opplevelse som Morten (anmeldelse 02.09.17). Har forsøkt å betale med både VISA og Mastercard, men pengene går ikke igjennom. Fikk følgende mail fra MTP etter en halv time: "Kjære kunde, Din ordre og betaling er ikke gått gjennom.Banken avviste denne transaksjonen og vi kunne ikke heve pengene på ditt kort.Derfor har vi annullert denne ordren. Du er velkommen til å legge en ny bestilling...
 • Petter 04.09.2017 Ca. 2 uker
  Som mange andre sier her inne, hold dere unna!! Har akkurat ventet i 15.min på å komme gjennom på telefon. Har hele de 15.min fått høre at jeg er først i køen, og vil straks bli behandlet. Lite forståelsesfulle er de på telefon også. Ikke stol på varelagerstatusen deres. Det stod på lager og 1-2 dager levering på en skjermspray jeg bestilte. Dette ble selvfølgelig avkreftet av de over telefon i dag. Får beskjed om sett det vil ta ytterligere nesten 1 uke før varen kommer, da den ikke er inne på riktig lager.

  Aldri mer!!
 • Morten 02.09.2017
  Har prøvd å bestille telefon fra MTP via Paypal men fikk mail etter en halv time at pengene ikke var gått igjennom. Prøvde deretter med kredittkort fikk da beskjed om at jeg hadde skrevet feil data, prøvde flere ganger med samme resultat. Fikk min kone til å prøve det samme med Paypal og kredittkort med samme resultat. Virker som en meget useriøs butikk.
 • Henriette 01.09.2017 Ca. 1 uke
  Kjøpte et erstatningsbatteri til min LG-telefon. På hjemmesiden stod det batteriet var orginalvare, men når jeg fikk batteriet i posten så ser jeg at det ikke ligner mitt opprinnelige batteri. Jeg har sterk mistanke om at dette er kopivare. Batteriet stoppet dessuten å fungere etter to uker.
Vis alle omtaler (100)

Din Prisguide

eller Få engangspassord NB! Vi har oppdatert profilsidene. Bruk engangspassord-funksjonen for å sette nytt passord