Om Power.no

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk.  

POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.  

Vi kaller butikkene våre POWERHOUSES og de er fylt opp av ENGASJERTE medarbeidere, et GIGANTISK produktutvalg – og alltid OPPDATERTE nettpriser.  Prisroboten skanner markedet og oppdaterer prisene på nett og på digitale prisskilt i våre POWERHOUSES. 

POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige. Som et nordisk konsern har vi stordriftsfordeler og er kostnadseffektive, som kommer kundene til gode i form av lave priser. 

Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.  

Vi vet nemlig at mange trenger hjelp til å ta i bruk sin nye mobiltelefon, aktivitetsklokke – eller det nye smart-kjøleskapet.  POWER er der for å hjelpe. Fordi POWER kan teknologi. 

Se hele utvalget på POWER.no, eller besøk et av våre POWERHOUSES. I 2017 skal vi nemlig åpne POWERHOUSES i alle landets fylker.

Frakt

Normal leveringstid er 2 til 5 arbeidsdager. Vi har også ekpresslevering på inntil 2 timer.

Power leveres til ditt lokale postkontor eller du kan få de kjørt hjem. Du vil få tilsendt en hentelapp når varen er kommet til ditt postkontor. Er varene tyngre enn 30 kg leveres de av annen transportør som kontakter deg angående leveringsdag/tid.

Omtaler av Power.no

Totalt 1.5 av 5

Basert på 43 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • Amanda 06.03.2018 Samme dag
  Hadde et problem med en PC, men kom i kontakt med kundeservice etter jeg skrev omtale på Prisguiden og fikk ordnet opp i det. Fikk raskt svar og de jeg snakket med var hyggelige og hjelpsomme:)
  Power.no logo
  Adrian 07.03.2018
  Hei. Tusen takk for tilbakemeldingen din!

  Det er veldig hyggelig å høre at saken ble ordnet på en god måte når du tok kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe, så om det er noe så er det bare å ta kontakt.

  Ønsker deg en fin dag!
 • Camilla 05.03.2018
  Vi kjøpte en TV på power Alnabru 17.02.18. Vi fikk beskjed av selgeren om at det var lurt å kalibrere TV’en for bedre bildekvalitet. Mulig det er det, men det vet vi ingen ting om i og med at vi ikke har sett eller hørt noe om TV’en siden den tid. Vi fikk beskjed om at vi skulle få tv-en innen en uke, men nå har det gått 2,5 uke uten en lyd. Vi har ringt flere ganger uten å få noe svar på når den kan bli hentet og hva som skjer. Veldig skuffende.
  Det hjelper ikke å ha god service i butikk, om man ikke greier å holde ord.
  Power.no logo
  Adrian 07.03.2018
  Hei Camilla!

  Det er veldig leit å høre at du ikke hører noe om TV-en du har bestilt. Vi sjekker gjerne opp i dette, men jeg kunne ikke finne saken på navnet eller e-posten din. Ta kontakt med kundeservice, så skal vi undersøke hva som skjer med TV-en.

  Ønsker deg en fin dag!
 • Marko 26.02.2018 Samme dag
  Kjøpte Asus Zephyrus gaming laptop til 30000kr. 3mnd senere opplevde jeg problemer med batteriet(varte kun 5 min). Maskinen var fram til da kun brukt i en måned og den var i plettfri stand. Leverte inn maskinen på garanti, men fikk avvist reparasjon pga. følgende:

  * "Uatorisert inngrep", slitasje på skruer. De påstod at jeg hadde selv åpnet maskinen. Da jeg ba om bevis, kunne de ikke fremskaffe...
  Power.no logo
  Bendix 02.03.2018
  Hei Marko,

  Vi har sett samme omtalen fra deg på Prisjakt, og ønsker veldig gjerne å hjelpe deg med saken din.
  Send oss en mail på review@support.power.no, så kommer vi tilbake til deg så raskt som mulig! :)

  Håper du får en fin helg!
  - Bendix
 • Linda Falkfjell 22.02.2018
  Vi kjøpt en tv til ca 20 000 i midten av Januar, og etter ca 3 uker fikk vi en feil på tv og den ble med tatt inn til reparasjon. Vi fikk beskjed av reparatørene at dette kunne ta tid, så etter 1,5 uke får vi beskjed om vi har faktisk krav på en ny tv. I denne prosessen er det vanskelig og umulig å få kontakt med Power Lade. Så tilslutt blir det til at vi får en ny tv! En ny tv ble bestilt...
  Power.no logo
  Adrian 22.02.2018
  Hei Linda!

  Servicen du beskriver er ikke i nærheten av vår vanlige POWER-standard, og det er svært beklagelig at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Det skal ikke være krevende å ha en pågående sak med noen av våre butikker, og vi... Les hele svaret »
 • Sophia 09.02.2018 4 dager
  Greit varen, men sur transportører....
  Power.no logo
  Bendix 09.02.2018
  Hei Sophia,

  Tusen takk for tilbakemeldingen din!

  Godt å høre at du er fornøyd med produktet du har kjøpt hos oss.
  Hvis du opplevde surr med leveransen tar vi gjerne en kikk på saken, og kompenserer der det er nødvendig.

  Send oss... Les hele svaret »
 • Finn 08.02.2018
  Jeg har kjøpt en del ganger hos power.no og aldri hatt noe negativ erfaring.
  Det som plager meg er at power.no missbruker prisguiden og prisjakt og dermed fremstår billigere enn de i realiteten er ved at de senker prisen markant på varer de ikke har på lager. De kan selvsagt...
  Power.no logo
  Bendix 09.02.2018
  Hei Finn,

  Dette stemmer ikke. Det hender titt og ofte at vi senker prisen på varer vi ikke har/har få av på nettlager. Dette kan være lagertømming i butikk, lokale tilbud i enkelte butikker ol. Det skjer ikke at vi senker priser på varer... Les hele svaret »
Vis alle omtaler (43)

Min Prisguide

Få engangspassord