Om Proshop.no

Proshop sier:
Proshop er Danmarks eldste og største nettbutikk innen IT og hjemmeelektronikk. Vårt oppkjøp av BestBuy AS (www.bestbuy.no) i Norge er et av flere steg i en større internasjonaliseringsplan. I de landene vi åpner nettbutikk i kommer vi til å ha en lokal strategi. Det vil si at vi kommer til å samarbeide med lokale leverandører, med et lokaltilpasset sortiment og på det lokale språket.

Det betyr at vi i Norge tilbyr en norsk nettbutikk med norske priser og med tilgang til norsk kundesupport. Om du som kunde har behov for å returnere en vare kan det gjøres til nedenstående adresse i Norge.

Proshop AS
Bøgata 66
3800 Bø i Telemark
Norge

Obs! Det er ikke mulig å handle, levere eller hente varer på denne adressen.

Proshop AS har per i dag ingen fysiske butikker i Norge.

Frakt

Levering- og fraktinformasjon finner du på Proshop.no sine nettsider

Omtaler av Proshop.no

Totalt 4.5 av 5

Basert på 144 omtaler, siste 12 måneder

Siste omtaler
 • mette 23.04.2018 Neste dag
  Er veldig fornøyd. For det første var de den eneste nettbutikk som hadde varen jeg ville ha(ikke å få tak i i fysisk butikk). For det andre var det superrask levering, og det er viktig når man bestiller noe man virkelig ønsker seg :) For det tredje er jeg sykt fornøyd med varen, LG Stylus 2 med DAB-radio!
 • Oddvin 21.04.2018 Ca. 1 uke
  Oversiktlig nettbutikk, enkelt å bestille, meget rimelig og sist men ikke minst, kjapp levering ihht som beskrevet 🙂
 • Henric Ceder 19.04.2018 Neste dag
  Ringde proshop support med mange spørsmål infor kjøp av en kärsher lens pump. God og hyggelig service. Leveranse innom 24 timer og unner halv pris mot alle andre. Kan varmt anbefale proshop til ALLE.
  Tusen takk
 • Tim 17.04.2018 3 dager
  Varen ble levert til avtalt tid. Da jeg valgte å returnere varen (fikk en til i presang) gikk returprosessen helt smertefritt.
 • Christian 09.04.2018 3 uker eller mer
  Det er problematisk at butikken kun anser seg bundet, men likevel låser pengene - om det passer dem. Det betyr at tilbudene de har ikke kan tas for god fisk selv om øvrige har samme tilbud fordi butikken har vilkår som sier at selv om du har betalt og er i god tro, så sletter de ordren. Reglene er ok for å gjøre slikt, men dette er eneste kjente butikk jeg vet om som praktiserer en slik behandling av ansvar - og det minner om at en vil ha i pose og sekk. Ikke veldig tillitsverdig.
 • Mats 03.04.2018
  Fornøyd med levering, priser og produkter.
Vis alle omtaler (100)

Min Prisguide

Få engangspassord